Ikväll var det flera nya deltagare i hangout-bokcirkeln om Tills kärleken skiljer oss av Anna Lönnqvist. Det var också första gången som vi hade författaren med i chatten. Det var jättekul att få ställa frågor direkt till författaren och få svar på en gång.

Jag ställde några frågor till Erika, som var med och bokcirklade på det här sättet för första gången.

Har du testat Skype eller Google Hangouts förrut?
Jag har testa Skype förut när jag pratat med mina barn så det känner jag till. Men Google Hangout kände jag inte till.

Vad hade du för förväntningar innan?
Jag såg fram emot att få ”träffa” andra som har läst boken och prata med dem. Jag har deltagit i en bokchatt förut men aldrig via videosamtal. Det var riktigt kul.

Var det svårt?
Nej det var inte alls svårt. Tekniken funkade direkt och jag hade titta på den video som Anette länkat till så lite förberedd var jag.

Vad var bra och mindre bra med att bokcirkla på det här sättet?
Det var en positiv upplevelse. Kul att kunna samtala och delta även om man inte bor i de stora städerna där mycket kring bokprat händer. Det var också bra att ha chatten bredvid som ett komplement. Lite rörigt blev det om vi pratade i munnen på varandra men det lärde man sig fort hur det funkade,vem som pratade osv.

Vad var bäst?
Bäst är helt klart tillgängligheten, allt finns på hemmaplan och extra kul att få prata på riktigt med människor som jag har kontakt med via andra sociala medier. Nu blev det liksom på riktigt. Jag hänger gärna på igen.

Erika bokbloggar på Erikas bokprat. Kolla in på hennes blogg om du vill ha boktips. 

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s