kvinnan i svartI samband med att Enbokcirkelföralla ska bokcirkla om Kvinnan i svart av Susan Hill har Modernista varit generösa och skänkt flera exemplar av boken och därför arrangerar jag en tävling för dig som vill vinna ett ex av Kvinnan i svart  och kanske vara med och bokcirkla!

För att ha chans att vinna boken svarar du på frågan:
Vilken är den otäckaste boken du har läst? 

Ditt svar vill jag ha senast måndag den 26 maj, antingen här i kommentarsfältet eller via andra sociala medier där du hittar mig.

Du hittar mer information om bokcirkeln på Enbokcirkelförallas evenemang. Där lägger jag även upp information inför bokcirkeln och du får gärna skriva kommentarer om boken där du också!

Lycka till och hoppas vi ses i bokcirkeln!

Annons

35 reaktioner till “Tävling – vinn Kvinnan i svart!

 1. Den otäckaste bok jag läst = En apelsin med urverk av Anthony Burgess som A Clockwork Orange bygger på. Det kan också bero på att jag var ung när jag läste den.

 2. Människohamn ” av Johan Ajvide Lindqvist !
  Brrr gåshud bara jag tänker på den 😊😳😁😊

 3. The Shining av Stephen King. Minns hur otäck boken var och jag läste den flera gånger. Minns också hur besviken jag blev då jag såg filmen då den inte alls var lika hemsk som boken.

 4. Oj, oj, oj… Det måste vara ”Varsel” av Stephen King. Jag läste den på mellanstadiet och blev fullkomligt vettskrämd av kvinnan i badkaret.

 5. Sanka Psyko säger jag. Ohyggligt läskig. Vi lyssnar på böcker tillsammans, gubben och jag! Han somnar och jag ligger vaken och tänker på rättspsytiatiska kliniker, gamla fängelsen, förvirrade människor, stålsängar och öde lokaler i rostfritt.

  Hans andra böcker är också mycket, mycket bra! Utspelar sig på Öland!

 6. Det måste ha varit ”Samlaren” (The bone collector) av Jeffrey Deaver för minst 9 år sedan! Kommer ihåg att jag stod i pendeln på väg hem från jobbet, höggravid, och benen vek sig… Usch! säger jag bara!

 7. Den otäckaste bok jag läst måste nog vara Birgitta Anderssons Blondie! Ofattbart att barn ska behöva leva så!

 8. Den ”otäckaste” skulle jag vilja säga är Pojken som kallades det. Det är ingen skräck i den bemärkelsen men väldigt obehaglig, och fruktansvärd. Jag vill så gärna vinna boken att jag ger ett rim:

  En bok att läsa när jag vill rysa,
  går även att läsa när jag frysa,
  eller endast när jag vill mysa.

 9. Whitley Striebers Närkontakt var så pass otäck och märklig att jag inte läste hela boken.

 10. Stephen Kings Jurtjyrkogården är den mest obehagliga bok jag någonsin har läst. Och fastän jag hade läst boken så blev jag sanslöst vettskrämd när jag såg filmen. Läskigt.

 11. Den otäckaste bok jag har läst var Äldreomsorgen i övre Kågedalen av Nikanor Terantologen där huvudpersonerna är en elvaåring och hans pedofil till morfar som frossar i våld och perversiteter. Jag hade läst alla hyllningar av boken och var inte beredd på det otäcka. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, boken var för obehaglig att fortsätta läsa. Jag kunde varken tänka mig att ge bort den eller slänga den, jag kände mig tvungen att bränna upp den för att bli av med allt det obehagliga.

 12. Hypnotisören av Lars Kepler, fick lägga den ifrån mig flera gånger för att jag var för rädd att läsa vidare och jag tittade både en och två gånger under sängen innan jag kunde somna.

 13. Människohamn av John Ajvide Lindqvist. Fast jag förstod det inte medan jag läste, utan två veckor efteråt när jag blev livrädd av att höra ljudet från en moped…

 14. Triologin av Buthler/Öhrlund om psykopaten Silferstolpe är fantastiskt otäcka men fängslande böcker, man kan inte släppa dom. Väl värda att läsa!

 15. Psykopaten av Dean Kontz är det otäckaste jag läst, så otäck så att jag nästan önskar att jag inte läst den.

 16. En av de otäckaste böcker jag någonsin har läst är Monster Love av Carol Topolski. En berättelse som skildrar en romans där parternas romans gör dem totalt beroende av varandra, det finns inget utrymme för någon annan, och så får de ett barn. Ett barn de aldrig ville ha. Fruktansvärt obehaglig bok och jag fick aversioner mot vissa ord en tid efteråt.

 17. En bok som inte gick att sluta läsa, men som han obehaglig eftersmak, var. Middagen av Herman Koch. Man fastnade direkt, men det är den bok som gett mest obehag.

 18. Så många läskiga böcker har jag inte läst, men jag måste nog säga Dödsmärkt av Pamela Callow.

 19. Otäckaste boken jag läst.. Att det är en Stephen King är givet. Jag tror jag väljer Christine, kunde inte se på bilar på samma sätt en lång tid efter det!

 20. Otäckaste boken jag läst är Tillbaka från Tuichi av Yossi Ghinsberg. Författaren skrev så beskrivande så man var med inne i djungeln och kände de dofter de mötte av döda människor. och doften när såren blev infekterade. det är baserad ¨på verklig händelse. Mycket bra!

 21. Otäckaste boken jag läst är Psykopaten av Dean Koontz. Börjar bli ett antal år sedan jag läste den nu men kommer tydligt ihåg hur läskig jag tyckte den var.

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s