På Bokmässan kunde jag inte låta bli att gå fram och hälsa på Katarina Mazetti och säga att jag gillar hennes böcker. Hon svarade att hon hade läst mitt inlägg om henne! Gissa om jag blev stolt och glad!
 
Här signerar hon ett exemplar av Kusinerna Karlsson – Spöken och spioner till min kollega, efter att vi lyssnat på Mazettis roliga presentation av boken. 
Dagen efter gick jag fram till Martina Haag, som stod och signerade böcker och tackade för senast. Jag råkade vara oblyg då också 🙂 Tyvärr blev fotot suddigt fastän hon poserade så snyggt. 
Mitt i vimlet sprang jag på ännu en svensk feelgoodförfattare, som jag inte har hunnit att skriva om än här på bloggen. Jag tog chansen att hälsa på henne och uttrycka min beundran. Hon hade så snygga och häftiga kängor att jag frågade om jag fick fotografera dem. Än har ingen på Feelgoodbibliotekariens Facebooksida listat ut VEM författaren är. Kan du? 
Photo: Gissa vilken författare som har såååå snygga kängor!!?
Om du slänger om bokstäverna så får du svaret: 
laväirvenc 
Annons

2 reaktioner till “Svenska feelgoodförfattare x3 på Bokmässan

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s