Tills kärleken skiljer ossHar du läst Tills kärleken skiljer oss av Anna Lönnqvist och känner att du bara måste få prata om boken? Då är du välkommen till Enbokcirkelföralla på Facebook där samtalet redan är i gång.

Både Ulrica och Alexandra, samt jag själv, blev ganska arga när vi läste boken. Det är ett bra tecken när man läser en bok. Böcker som gör en arg, glad, ledsen eller något annat funkar ofta väldigt bra att bokprata om.

Vi kommer att lägga ut frågor allt eftersom och du får gärna vara med och ställa egna frågor. Är du inte med på Facebook, men vill prata om boken ändå, har du chansen den 18 maj då vi träffas via Google Hangout och pratar om boken ”live” – skärm till skärm åtminstone. 🙂  Eller så kan du skriva av dig eller ställa frågor här i bloggens kommentarsfält. 

Använd gärna hashtaggen #tillskärlekenskiljeross när du skriver om boken i sociala medier så samlas kommentarerna på samma ställe.

Annons

En reaktion till “Bokcirkla om Tills kärleken skiljer oss!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s