familjenweirdFamiljen Weird
Andrew Kaufman
Printz Publishing

Äntligen har kanadensaren Andrew Kaufman kommit med en ny bok på svenska! Jag gillar hans helt underbart skruvade berättelser, som tar avstamp i den normala världen för att sen sväva ut i fantasin utan att man reagerar nämnvärt över konstigheterna.

Den här gången är det syskonen Weird som har blivit välsignade med varsin kraft; Abba skulle alltid ha hopp, Lucy skulle aldrig vara vilse och Angie skulle alltid förlåta. Dessa välsignelser har visat sig vara rena förbannelserna och farmodern ber barnbarnen komma till hennes dödsbädd så hon kan häva dessa  ”försignelser” i dödsögonblicket. Skönt att finns värre familjer än min egen…

hej-kreativa-hemHej! Kreativa hem
Moa Samuelsson och Christina Breeze
Printz Publishing

Vad är det som gör att det är så himla spännande att glutta in i andras hem? Glassiga inredningsmagasin verkar ha en magisk dragningskraft och den här boken erbjuder  ”extra allt” för dig som vill se och inspireras av andras hem och livsstil. Genom längre intervjuer och stilfulla fotografier får vi lära känna flera familjer med kreativa yrken och se hur deras intressen breder ut sig hemmavid. Drömma sig bort, renovera eller bryta upp och skapa nytt? Du bestämmer!

Boktips först publicerade i Helahälsinglands helgbilaga Helga.

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s