fyrafeelgoodtips i books and dreamsI Books & Dreams sommarnummer är jag med och tipsar om fyra pocketnyheter. Jag har inte ord nog för att kunna uttrycka hur häftigt det känns att själv få vara med och boktipsa i mitt favoritmagasin!

Jag gillar framför allt de långa författarintervjuerna, de korta boktipsen om aktuella och nyutkomna böcker och det bästa är att magasinen är så tjocka att de räcker länge. Just de intressanta reportagen och författarintervjuerna är något som har blivit bättre och bättre sedan magasinet startade.

Dessutom verkar författareventen som Books & Dreams arrangerar vara hur trevliga som helst och jag grämer mig än för att jag inte tog tillfället i akt och gick på helkvällen i våras då både Jojo Moyes och Lisa Jewell var där. Flera av författarkvällarna finns att se på nätet och det uppskattas mycket av oss som bor långt från huvudstaden. Jag rekommenderar eventfilmerna med bland annat Klara Zimmergren och Annika Lantz.

Jag har bloggat om de fyra pockettipsen som är med i magasinet och här kan du läsa mer om dem:

Sophies historia av Jojo Moyes
Och snön smälter på Hester street av Daisy Waugh
Glasverandan av Ann Cleeves
Kontorsninja av Lars Berge

Känner du för att börja prenumerera på Books & Dreams har de ett fint sommarerbjudande just nu där du får en helårsprenumeration (4 nr) + eventbiljett till någon av höstens stora författarkvällar (Stockholm den 16/9 eller Göteborg 26/9)
för endast 395 kr – värde 671 kr!
booksdreamsprenumeration

Annons

2 reaktioner till “Feelgoodbibliotekarien boktipsar i Books & Dreams sommarnummer

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s